Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Dětské rostoucí židle a stoly pro děti od 4 let

Dětské rostoucí židle a stoly pro děti od 4 let

vyšlo 20.7.2009

Kvalitní sezení pro dítě je vhodné řešit již od malička. Jen tak dítě získá ty správné návyky, které jsou nutné pro zdravé sezení. Židle a stoly pro dospělé nejsou vhodné pro děti. Jen speciálně vyvinuté dětské židle a stoly s dítětem rostou, jsou zpravidla líbivé a pro sezení zdravé. Díky speciálním bezpečnostním prvkům jsou také bezpečnější.

 
Provázkové záclony jsou opět „IN“

Provázkové záclony jsou opět „IN“

vyšlo 7.1.2009

Všimli jste si, že do popředí zájmu se znovu vracejí provázkové záclony? Na letošních nejprestižnějších veletrzích zaujímají čelná místa, především pro své univerzální použití. Sluší především oknům větších ploch, ale nahradí třeba dveřní závěs nebo jednoduše vytvoří předěl interiéru. Záleží pouze na hravé fantazii uživatele.

 
Jak vymalovat dětský pokoj?

Jak vymalovat dětský pokoj?

vyšlo 9.12.2008

Dětské pokoje by měly být výrazně inspirativní a mít pestré ladění. Malbu na zdi mohou doplnit například dětské obrázky se samolepkami oblíbených pohádkových postaviček jako je legendární krteček, včelka Mája nebo Bořek stavitel. Osvědčují se především teplé barvy, které působí lehce a vesele. Postarají se také o optické rozšíření a oživení místnosti.

 
Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

Vlastní foto na závěsu? Proč ne.

vyšlo 3.12.2008

Už vás omrzela klasika běžných záclon a závěsů a máte chuť změnit stereotyp bytových textilií? Máme pro vás tip. Zajímavým trendem v interiérech jsou dekorační látky s vlastní fotografií. Když můžete mít tričko nebo oblíbený hrníček na kávu s potiskem, proč ne přímo záclonu nebo dekorační závěs?

 
Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

Vybíráte ručník? Měli byste vědět, že…

vyšlo 20.8.2008

Když se řekne ručník, téměř každý si hned doplní slovo froté. Froté je opravdu materiál, z něhož se textil do koupelen vyrábí nejčastěji. Ale není jediný.

 
I dětská království mají svá pravidla

I dětská království mají svá pravidla

vyšlo 11.8.2008

Vytvořit pro svého potomka dětský pokoj, kde se bude cítit příjemně a spokojeně, je asi přáním každého normálního rodiče. Jenže zhmotnit tohle přání není úkol tak docela snadný, jak by se na první pohled mohlo zdát.

 
Co si pořídit do domácí posilovny

Co si pořídit do domácí posilovny

vyšlo 25.7.2008

Posilování a kondiční cvičení všeobecně je populární a věnuje se mu stále více lidí. Každý nutně nechce vypadat jako kulturista, ale je to přijatelná a také příjemná cesta, jak udělat něco se svou postavou, fyzickou zdatností a hlavně zdravím.

 
Oblečení po váš stůl

Oblečení po váš stůl

vyšlo 21.7.2008

Kousek látky, kterým si Římané před jídlem otírali, stůl přetrval tisíciletí, a přesto se jeho účel moc nezměnil. Ubrusy v domácnostech slouží dodnes, ale více nás zajímá jejich vzhled a dekorativnost. Možná i proto se bytová kultura zabývá novými trendy, stále dokonalejšími materiály a neustále obměňovanými vzory a barvami.

 
Přepychové textilie

Přepychové textilie

vyšlo 2.5.2008

Co je to vlastně luxusní tkanina? Představíte si pravé hedvábí nebo třeba látku s takovými technickými parametry, že její užitné vlastnosti vám berou dech? Nebo snad v současnosti velmi moderní ekomateriály?

 
Proměna dětského sportoviště na zahradě

Proměna dětského sportoviště na zahradě

vyšlo 5.2.2008

Sportovní aktivity si vybírá člověk v závislosti na svém věku, proto jinak bude vypadat vysněný koutek pětiletého dítěte a jinak dospívajícího mladíka. Ideální zahradní hřiště by proto mělo skloubit oblíbené aktivity každého člena rodiny. Podívejme se, jaké možnosti se pro jednotlivé věkové kategorie nabízejí.

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 20.1.2008

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového „kabátu“. Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace.

 
Kam směřuje bytový textil

Kam směřuje bytový textil

vyšlo 8.12.2007

Bytové textilie interiér nejen zvukově a tepelně izolují, regulují charakter a intenzitu osvětlení, pokrývají podlahu, vytvářejí měkké čalounění, ale mají i dekoračně estetický účinek, který závisí především na volbě materiálu, technice zpracování, vzoru a barevnosti.

 
Po Vánocích zpět to kondice anebo kupujeme rotoped

Po Vánocích zpět to kondice anebo kupujeme rotoped

vyšlo 3.12.2007

Ať už se chystáte vybavit malou domácí posilovnu, nebo jen chcete občas udělat něco pro své zdraví, v žádném případě neuděláte chybu, když si pořídíte rotoped. Nejen, že přispívá k udržení figury, přičemž posiluje spodní partie těla, ale celkově napomáhá také ke zlepšení krevního oběhu i fyzické kondice. Cvičit přitom můžete i u televize, v pohodlí svého domova.

 
Nákup masážního strojku

Nákup masážního strojku

vyšlo 7.11.2007

Spánek, jídlo, pohyb. To jsou funkce, které když přestanou pracovat tak jak mají, tělo i myšlení se ubírá úplně jiným směrem. Nesoustředíme se na práci, poleháváme, bereme různé medikamenty a nakonec stejně navštívíme lékaře. Některým potížím se dá předejít anebo dokonce zmírnit bolest. Jedním z prostředků jsou masážní strojky.

 
Rostoucí židle - základ dětského pokoje

Rostoucí židle - základ dětského pokoje

vyšlo 22.10.2007

Všichni rodiče chtějí pro své dítě jen to nejlepší. Při rozhodování o židli je nutné myslet na mnoho aspektů. Asi nejdůležitější pro správnou volbu je ergonomicky zdravé sezení a dlouhá životnost židle. Ale nezapomínejte také, že židle se dítěti musí vzhledově líbit a měla by přinášet radost sezení.

 
Pokoj pro miminko

Pokoj pro miminko

vyšlo 26.8.2007

Znáte místnost, kterou by lidé zařizovali s větší chutí? Pravděpodobně ne... Pokoj nového človíčka často přináší budoucím rodičům radostné starosti ještě dříve, než se děťátko narodí...

 
Stůl, který roste s dětmi

Stůl, který roste s dětmi

vyšlo 11.7.2007

Rodiče malého školáka už dávno vědí, že jeden z nejtěžších úkolů při zařizování dětského pokoje je obstarání správného psacího stolu, který by po své ergonomické i praktické stránce vyhovoval veškerým požadavkům. Pokud vás to teprve čeká, tak si pozorně přečtěte následující řádky.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.