Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

Mandaly v interiéru i na bytovém textilu

vyšlo 11.10.2013

Mandaly jsou doslova magickým symbolem jednoty a rovnováhy. Tyto diagramy jsou ukázkou, jak je možné chaos proměnit v harmonickou formu. Obrazce tak můžeme využít jako doplněk moderního interiéru, kde budou pozitivně ovlivňovat naši mysl. Skvěle vyniknou na bytovém textilu a velmi efektní jsou i stylové koberečky.

 
 Dětský nábytek Daneco do herny, dětského pokoje i mateřské školy

Dětský nábytek Daneco do herny, dětského pokoje i mateřské školy

vyšlo 7.10.2013

Vybrat dětem vhodný nábytek dá někdy pořádně zabrat. Dětský nábytek totiž musí splňovat určitá specifika – musí být bezpečný a vyrobený ze zdravotně nezávadných materiálů. Díky firmě Daneco spol. s. r. o., která se na výrobu kvalitního dětského nábytku specializuje, už nebude výběr dětského křesla, pohovky či matrace sebemenším problémem.

 
Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

Přirozená krása bavlny - ekologicky šetrné výrobky bez chemických úprav

vyšlo 9.9.2013

Společnost Papillons sleduje trendy v oblasti bytového textilu a do své nabídky doplňuje novou zajímavou linii ekologicky šetrných výrobků vyráběných ve spolupráci se společností Veba Broumov.

 
Pracovní koutek pro školáka vybavte rostoucím nábytkem

Pracovní koutek pro školáka vybavte rostoucím nábytkem

vyšlo 30.8.2013

Letní prázdniny jsou definitivně za námi a děti právě usedají do školních lavic. Pokud se i vaše dítě chystá do školy, určitě řešíte, jak do dětského pokoje zakomponovat pracovní část a jaký do ní vybrat nábytek. Je lepší klasický, nebo rostoucí nábytek? Záleží na tom, jaké jsou naše priority.

 
Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

Když máte spouštěcí garnýže, výměna záclon je hračka

vyšlo 22.8.2013

I taková běžná činnost, jako je praní a výměna záclon, může být pro někoho pořádným oříškem. Zejména pro starší lidi a tělesně postižené, ale i pro ty, kdo mají doma nadstandardně vysoké stropy, je údržba záclon a dekorací poněkud nebezpečným procesem. Přitom stačí tak málo – pořídit si spouštěcí garnýže.

 
Zařízení dětského pokoje od Spectrum nábytek

Zařízení dětského pokoje od Spectrum nábytek

vyšlo 20.8.2013

Chcete zútulnit dětský pokoj, plánujete rekonstrukci nebo zřizujete zcela nový dětský pokoj? V tomto článku se Vám pokusíme poradit jak na to.

 
Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

Nová podlaha do dětského pokoje? Zvolte vinyl

vyšlo 9.8.2013

Uvažujete, jaký materiál zvolit do dětského pokoje? Nevíte podle čeho se nejlépe rozhodnout? Chcete skloubit pěkné a teplejší materiály s praktičností a lehkou údržbou?

 
Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

Jak spočítat spotřebu dekoračních látek a záclon?

vyšlo 6.8.2013

Chtěli byste novou záclonu či moderní okenní závěs, ale máte problém s výběrem správného rozměru? Nedokážete změřit kolik dekorační látky je pro vaše okna potřeba? V tomto článku se vám pokusíme problematiku spotřeby záclon a závěsů trochu přiblížit, abyste se již nadále v rozměrech neztráceli.

 
Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

Veselé samolepící dekorace do dětského pokoje

vyšlo 31.7.2013

Dětský pokojíček by měl být barevný a veselý, aby se v něm jeho malí obyvatelé cítili dobře a mohli si užívat her a řádění. Moderní a útulný pokojík můžete svým ratolestem zařídit díky široké nabídce dětských samolepících dekorací na zeď. Dětský pokoj se tak rázem promění v kreslenou pohádku, zoologickou zahradu nebo garáž automobilového závodníka.

 
Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

Zdravé domácí prostředí - co nám doma škodí?

vyšlo 10.6.2013

Víte, jak zdravé je prostředí, ve kterém žijeme? I když se snažíme zdravě jíst, sportovat, dopřávat si odpočinek a pečovat o tělo i ducha, mnohdy zanedbáváme další faktory, které jsou pro náš kvalitní život zásadní. A tím je vnitřní prostředí našich domácností a vzduch, který každý den dýcháme. Jeho špatná kvalita se může odrazit na našem zdravotním stavu.

 
Ergonomie 4. díl – bezpečný svět dětského nábytku

Ergonomie 4. díl – bezpečný svět dětského nábytku

vyšlo 28.5.2013

Dětský pokoj je pro vývoj dítěte velmi důležitý a zcela určitě ho výrazně ovlivňuje. Děti se jistě rády učí raději v příjemném prostředí dětského pokoje, než třeba za kuchyňským stolem. Proto zařizujme našim nejmenším dětský pokoj, ve kterém se budou cítit dobře, a zároveň splní základní požadavky na ergonomii, která je tolik důležitá.

 
Děti také potřebují sedět zdravě! Poříďte jim rostoucí židle a stoly

Děti také potřebují sedět zdravě! Poříďte jim rostoucí židle a stoly

vyšlo 26.4.2013

Je běžné, že dospělí se snaží dodržovat zdravý životní styl a s ním související i zdravé ergonomické sezení. Pohlídat správné návyky u dětí je však úlohou jejich rodičů. To platí i při výběru nábytku, jelikož děti se zaměřují spíše na atraktivnost než na jeho funkčnost a ergonomii

 
Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

Povlečení Plus – kvalitní prostěradla a povlečení české výroby

vyšlo 25.4.2013

Říká se, že jak si kdo ustele, tak si také lehne, proto neváhejte a navštivte internetový obchod Povlečení Plus, kde si vyberete kvalitní povlečení a prostěradla pro ten nejsladší spánek. V nabídce najdete ložní povlečení a prostěradla předních českých výrobců, v různých velikostech a materiálovém provedení a nechybí ani další zajímavý sortiment.

 
Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

Zdravé spaní 6. – výběr ložního povlečení

vyšlo 25.3.2013

Vybrat to správné povlečení je pro spánek velmi důležité. Řídit se jen jeho vzhledem nestačí, podstatný je především materiál ložního prádla – zejména pro alergiky. Aby nás nekousalo či jinak nedráždilo pokožku, nestudilo, nebo jsme se v něm naopak příliš nepotili, je třeba pečlivě vybírat. Které je tedy to pravé? Povlečení z bavlny, bambusu nebo třeba lnu?

 
Jak zařídit dětský pokoj pro dvě děti?

Jak zařídit dětský pokoj pro dvě děti?

vyšlo 13.3.2013

Zařízení dětského pokoje pro sourozence obvykle řešíme s příchodem druhého dítěte do rodiny, resp. se stěhováním miminka z ložnice do dětského pokoje. Vtěsnat do jedné místnosti nábytek a hračky pro obě děti není jednoduché, zvláště když má pokoj jen pár metrů čtverečních. Jak tedy zařídit dětský pokoj, aby byly obě děti spokojené? Je třeba přihlédnout nejen k věku a pohlaví dětí, ale také k jejich zálibám.

 
Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

Zdravé spaní 5. – polštáře a přikrývky vybírejte i podle polohy při spánku

vyšlo 4.3.2013

Polštáře a peřiny se dnes vyrábí z řady moderních materiálů, ovšem své příznivce má stále také generacemi prověřené prachové husí peří. V čem se nám tedy bude nejlépe spát? Podle čeho bychom měli vybírat? Přihlédnout musíme v prvé řadě ke zdravotnímu stavu. Mnozí z nás totiž trpí alergiemi, migrénami, bolestmi páteře nebo kožními problémy.

 
Orientační noční lampičky pro děti

Orientační noční lampičky pro děti

vyšlo 14.2.2013

Možná jste se také jako malí báli tmy. Zvláště děti předškolního věku mají bujnou fantazii a usínat ve tmě prostě nechtějí. Pokud chcete svému dítku dopřát nerušený spánek a sladké sny, pořiďte mu do pokoje noční orientační světlo ve tvaru berušky, medvídka či kostky lega, jejíž světlo na něj bude působit uklidňujícím dojmem a navodí příjemnou atmosféru.

 
< 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.