Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Zdravý nábytek pro malé školáky

Zdravý nábytek pro malé školáky

vyšlo 18.6.2012

Bolí Vás záda? Asi se někde stala chyba… Chcete, aby záda nebolela časem i Vaše děti? Pokud ano, tak předejděte chybám, které rodiče často dělají: nenechte sedět děti na židlích pro dospělé a u stolu, který je pro ně vysoký! Pořiďte jim už nyní v pěti letech tzv. rostoucí židlí a rostoucí stůl, které s nimi porostou až do dospělosti. Finančně se to určitě vyplatí a z hlediska zdraví je to i prevence bolesti zad.

 
Stojí za povšimnutí odpočinek do 4 000 Kč na matracích GUMOTEX

Stojí za povšimnutí odpočinek do 4 000 Kč na matracích GUMOTEX

vyšlo 10.6.2012

Teplé dny již klepou na dveře a my plánujeme dlouze očekávanou dovolenou. Rozhodujeme se, zda pobýt u moře nebo doma. Jednu věc mají všechny dovolené a chvíle odpočinku stejnou, bez rozdílu kde a jak jsme chvíle pohody strávili. Je to spánek, na který bychom neměli zapomínat ani v letních dnech. S příchodem léta firma GUMOTEX přichází z jedinečnou nabídkou kvalitních matrací, a to za ceny nižší než 4 000 Kč.

 
Vhodné pracovní stoly do každé domácí pracovny

Vhodné pracovní stoly do každé domácí pracovny

vyšlo 6.6.2012

I když zrovna nepracujete z domova, určitě máte doma nějaký ten pracovní koutek, kde se věnujete nejrůznější tvůrčí činnosti. Nemusí to být zrovna dílna, ale třeba jen koutek s počítačem, psacími potřebami a dokumenty. Domácí pracovny se stávají doslova nezbytnou součástí interiéru a jejich povinnou součástí jsou pracovní stoly. Jak ale takový pracovní stůl vybrat?

 
Dětské žíněnky a matrace  Daneco

Dětské žíněnky a matrace Daneco

vyšlo 11.5.2012

Neposednost dětí někdy nezná hranic. Jsou živé, rády zkoušejí nové věci a nebojí se zdokonalovat své dovednosti. Prostory, kde si děti hrají, cvičí a dovádí je proto třeba vybavit kvalitními matracemi nebo žíněnkami. Právě takové nabízí tradiční česká firma Daneco spol. s. r. o., která je jedničkou v oboru výroby sportovních žíněnek a dětských matrací.

 
Technika na zavěšení záclon a závěsů

Technika na zavěšení záclon a závěsů

vyšlo 8.2.2012

Jak a na co zavěšit záclonu nebo závěs? To je otázka, na kterou si musí odpověděd každý, kdo řeší rekonstrukci interiéru, nový bytový textil a zastínění oken. Možnosti jsou velmi široké a je z čeho vybírat - garnýže nejrůznějších barev a materiálů, záclonové kolejničky, vitážní tyčky nebo také velmi oblíbené japonské stěny. Vše je samozřejmě vhodné plánovat a pořídit na míru vašim oknům.

 
Tipy na valentýnské dekorace a dárky

Tipy na valentýnské dekorace a dárky

vyšlo 5.2.2012

Ještě jsme pomalu nestačili uklidit vánoční výzdobu a už nám klepe na dveře Valentýn. Tento svátek připadající na 14. února oslovuje především všechny zamilované, protože právě pro ně je určen. Pokud romantické valentýnské atmosféře také každoročně propadáte, určitě se vám budou líbit tipy, jak si trochu té zamilované nálady vnést přímo k vám domů.

 
Jak odstranit odolné skvrny

Jak odstranit odolné skvrny

vyšlo 3.2.2012

Ve všech domácnostech občas dochází k nehodám, při kterých se něco rozlije, umaže, pocáká a podobně. Poměrně častěji se to děje v domácnostech s dětmi nebo zvířecími miláčky. Odolné skvrny se pak vytváří jedna za druhou a trápí nás zejména ty na viditelných místech. Naštěstí existují účinné prostředky, které nám pomohou problémy se skvrnami vyřešit.

 
Dětský pokoj podle feng – šuej

Dětský pokoj podle feng – šuej

vyšlo 27.1.2012

Pokud se při zařizování domu nebo bytu řídíte čínskou filozofií feng – šuej, která jak je známo, pozitivně působí na náš každodenní život, měli byste velkou pozornost věnovat především uspořádání prostoru pro děti. Vhodně zařízeným dětským pokojem můžeme ovlivnit zdravý vývoj dítěte a přispět k rozvoji jeho schopností.

 
Individuální styl záclonové soupravy

Individuální styl záclonové soupravy

vyšlo 24.1.2012

Každý kdo řeší problém se zavěšením záclony a závěsu jistě přemýšlí o tom, jakou techniku zvolit. Klasickou záclonovou kolejničku, na níž zavěsím záclonu i závěs, nebo tradiční dřevěnou stylovou záclonovou soupravu, nebo se snad s ohledem na nový moderní nábytek rozhodnu pro moderní kovovou soupravu?

 
Ložní povlečení ovlivňuje atmosféru ložnice i kvalitu spánku

Ložní povlečení ovlivňuje atmosféru ložnice i kvalitu spánku

vyšlo 18.1.2012

Aby byl čas trávený v posteli příjemný a spánek opravdu kvalitní, je třeba mít nejen dobrou postel, matraci, peřinu a polštář. Velký význam na tom, jak se budeme v posteli cítit, má také ložní povlečení – jeho materiál, barvy a vzory. Je totiž velmi důležité, jaké prostředí si kolem sebe vytvoříme. Nezapomeňte, že jak si kdo ustele, tak si i lehne!

 
Kupujeme běžecký pás

Kupujeme běžecký pás

vyšlo 9.1.2012

Také si občas vyrazíte jen tak pro radost či udržení tělesné kondice zaběhat, zvláště je-li venku pěkně teplo a svítí sluníčko? Pak vás jistě už několikrát napadla možnost pořízení si běžeckého pásu, který vám umožní sportovat bez ohledu na nepřízeň a vrtochy počasí. Podívejme se, čím by měl být takový běžecký pás vybaven a co všechno umí.

 
Čištění bytových textilií

Čištění bytových textilií

vyšlo 27.12.2011

Jak se bez rizika poškození látky zbavit prachu a špíny? Co je lepší, vyprat potahy doma nebo je svěřit chemické čistírně? Podobné dilema nikdy nevyřešíte, neboť každá látka má jiné vlastnosti a každá potřebuje ošetřovat jinak.

 
Jak vybírat matraci pro dítě?

Jak vybírat matraci pro dítě?

vyšlo 26.12.2011

Od kvality spánku se odráží každý nový den, a pokud si myslíte, že se to týká jen dospělých, jste na omylu. Děti jsou velmi vnímavé, a co víc, právě při spánku se nejvíc vyvíjejí a rostou. Proto je pro dětské lůžko důležité vybrat odpovídající matraci, aby za pár let rodiče s lékařem neřešili problémy s páteří či alergii způsobenou nevyhovující hygienou lůžka.

 
Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

Koupelnové předložky GRUND – elegance ve Vaší koupelně

vyšlo 7.11.2011

Firma GRUND právě přichází na trh s nejnovější kolekcí koupelnových předložek pro rok 2012-13. Široká škála modelů nabízí vzory a barevné kombinace odrážející nejnovější trendy z oblasti bytového designu. Výbornou kvalitu, svěží moderní design a zajímavé ceny - to vše najdete na www.grund.cz

 
Relaxace i terapie v masážních křeslech a postelích

Relaxace i terapie v masážních křeslech a postelích

vyšlo 28.10.2011

Každý z nás jistě už někdy zažil bolest nějaké části těla nebo jiný zdravotní problém, který značně ovlivnil pohyb a negativně působil na životní pohodu. Řešením v takových případech bývají různé druhy masáží a relaxačních procedur nebo moderní masážní terapeutická křesla, která dokážou uvést lidský organismus do celkové harmonie.

 
Vybíráme dětský nábytek

Vybíráme dětský nábytek

vyšlo 7.10.2011

Dětský nábytek nekupujeme každý den, věnujme proto jeho výběru trochu pozornosti. Dětský pokoj je místo, kde se naše děti pohybují značnou část dne a často navíc bez dozoru. V Evropě je ročně evidováno několik tisíc úrazů dětí mladších 4 let, způsobených vadnou konstrukcí dětské postýlky, špatnými rozměry dětské matrace apod. Nepodceňujme tedy výběr dětské postýlky, matrace, ale ani ostatního vybavení pro dětské pokoje.

 
Sedací nábytek do dětského pokoje

Sedací nábytek do dětského pokoje

vyšlo 24.7.2011

Děti mají být doma rády a cítit se ve svém království co nejlépe. Právě tady začínají objevovat svět všemi smysly, hrají si, učí se, tvoří a zkoumají – ale také se unaví a potřebují odpočívat. Nejmenší tráví svůj čas nejraději na zemi, pro školáka je důležitá správná židle.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.