Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

Vybíráme polštář. Klasický, anatomický, nebo kombi?

vyšlo 18.8.2014

Že už máte ideální postel, rošt i matraci a polštář je podle vás nejméně důležitý? Omyl. Abyste se opravdu dobře vyspali, musí mít vaše páteř pohodlí odzdola až nahoru. Teď už tedy jen vybrat, který typ polštáře bude zrovna pro vás ten nejlepší. Existují tři možnosti...

 
Bude tato dětská židle ta správná?

Bude tato dětská židle ta správná?

vyšlo 11.8.2014

Jak správně vybrat dětskou židli? Není to jednoduché… Jen podle vzhledu a barvy? To nestačí! Základní je totiž funkčnost židle - jde o to, aby se na ni správně, zdravě a co nejdéle sedělo. Atraktivnost vzhledu by měla být až na druhém místě. Výše nákupní ceny zpravidla roste s užitnou hodnotou, ale nemusí tomu tak být vždy. Zkusíme vám tedy trochu poradit.

 
Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

Zastínění oken pomocí závěsů nevychází z módy

vyšlo 21.7.2014

Zejména v horkých letních dnech je téma zastínění oken velmi aktuální. Někdo se slunečním paprskům brání pomocí rolet či žaluzií, jiní zase dávají přednost závěsům. Ty totiž nejenže stíní, ale zároveň dekorují a zútulňují naše bydlení. Díky modernímu designu, kvalitním materiálům a zpracování jsou závěsy vyhledávanými stínícími prvky.

 
Jakou židli a stůl do dětského pokoje?

Jakou židli a stůl do dětského pokoje?

vyšlo 15.7.2014

Proč je vhodné sezení pro předškoláky a školáky důležité? Zdravý životní styl je tvořen řadou aspektů, mezi které patří nejen správné pohybové aktivity, ale i kvalita delšího sezení, kterému se v dnešní době nemůžeme vyhnout. Odborné požadavky na zdravé sezení jsou dnes již všeobecně známé, je však úloha rodičů, aby k nim při vybavování dětského pokoje přihlédli. Ideální je pořízení tohoto nábytku ještě před nástupem do základní školy.

 
Jak na správný výběr ložního povlečení

Jak na správný výběr ložního povlečení

vyšlo 8.7.2014

Máme pro Vás několik rad a typů v případě nákupu nového ložního povlečení, o které se s námi podělil majitel české firmy Matějovský, která již více jak 20 let patří na českém trhu mezi přední výrobce bytového textilu.

 
Chytré řešení dětského pokoje znamená více místa na hraní

Chytré řešení dětského pokoje znamená více místa na hraní

vyšlo 23.6.2014

Při plánování dětských pokojů je třeba si uvědomit, že děti více než kdo jiný potřebují, aby jedna místnost sloužila mnoha různým účelům. Proto musíme jednotlivé segmenty místnosti dobře promyslet. Segmenty můžeme pro naše účely rozdělit na spací, pracovní, hrací část a úložné prostory. Největšímu úskalí pak čelí rodiče, kteří disponují omezeným prostorem.

 
Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

Pořiďte si vhodnou přikrývku na léto

vyšlo 29.5.2014

Trávíte letní noci převalováním a otáčením peřiny na chladnější stranu? Znáte to - když se přikryjete, je vám horko, a bez přikrývky zase zima. Přečtěte si, jakou přikrývku zvolit na léto, aby vám pod ní bylo po celou noc příjemně.

 
Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

Jak správně vyčistit péřovou přikrývku a polštář?

vyšlo 27.4.2014

Peří je dokonalý, léty prověřený přírodní materiál. Na životnost a kvalitu péřových přikrývek a polštářů má však zásadní vliv správná péče a údržba. Poradíme Vám, jakých chyb se vyvarovat a prozradíme, jak peří správně vyčistit. Vaše polštáře a peřiny budou zase jako nové…

 
Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

Vybíráme ubrus – vedou běhouny a nešpinivé úpravy

vyšlo 14.2.2014

Pro někoho představuje ubrus jen zbytečný kus látky, který doslova magicky přitahuje nehody v podobě rozlitých nápojů, pro jiné je zase neodmyslitelnou součástí prostírání. Jestliže patříte k té druhé skupině, pak jistě víte, že dnes jsou již argumenty, že je ubrus pouhý lapač skvrn, zcela nemístné. Stačí zvolit ten správný materiál, který skvrnám odolává.

 
Magnetické tabule do dětského pokoje pro zábavu i učení

Magnetické tabule do dětského pokoje pro zábavu i učení

vyšlo 6.2.2014

Pokud chcete dětem pořídit do dětského pokoje něco, čím se zabaví a zároveň se tím budou nenásilnou formou i učit písmenka a čísla, kupte jim magnetickou tabuli. Tuto užitečnou pomůcku ocení jak děti školou povinné, tak i předškoláci. Magnetická tabule může navíc sloužit i jako plánovač povinností a tak je dobré, když bude mít v dětském pokoji své místo.

 
Odměnou za poctivý přístup jsou věrní klienti

Odměnou za poctivý přístup jsou věrní klienti

vyšlo 10.12.2013

Společnost ALAX byla založena v roce 1992. Svým klientům nenabízí pouze hezké a kvalitní interiérové produkty, ale hlavně kompletní servis pro klienty – a to od poradenství klientům, zpracování interiérových návrhů až po samotnou výrobu a dodávku nábytku, včetně zajištění veškerých subdodávek.

 
Jak a čím si ustlat aneb kvalitní a zdravý spánek

Jak a čím si ustlat aneb kvalitní a zdravý spánek

vyšlo 10.12.2013

Nechte se inspirovat následujícími tipy, aby pro Vás výběr toho správného povlečení byla radost a zábava, přinesla požitek na dlouhou dobu a mohli jste si nerušeně užívat kvalitního odpočinku.

 
Povlečení Plus - přikrývky a polštáře s Aloe Vera nebo s AntiStress úpravou pro zdravý spánek

Povlečení Plus - přikrývky a polštáře s Aloe Vera nebo s AntiStress úpravou pro zdravý spánek

vyšlo 3.12.2013

Není nic příjemnějšího, než moci večer ulehnout do vyhřáté postele, položit hlavu na měkoučký polštář a zachumlat se do příjemné přikrývky. Abychom spali nejen pohodlně, ale také zdravě, musíme mít kvalitní polštář a peřinu. Vybírat dnes můžeme z nepřeberného množství materiálů a výplní, které jsou zárukou toho nejlepšího spánku.

 
JENA nábytek – zařizujeme dětský pokoj

JENA nábytek – zařizujeme dětský pokoj

vyšlo 25.11.2013

Dětský pokoj bychom měli zařizovat s tou největší důsledností, vždyť v něm bude pobývat člověk nám nejdražší, naše dítě. Nezáleží na tom, jestli jde o předškoláka, nebo puberťáka, na vybavení dětského pokoje by rodiče šetřit zkrátka neměli. Na co si tedy dát při výběru nábytku do dětského pokoje pozor a co by rozhodně v této místnosti nemělo chybět?

 
Jak spát zdravě a hravě?

Jak spát zdravě a hravě?

vyšlo 12.11.2013

Originální a nápadité dezény se mohou stát součástí i Vašich ložnic a ozdobou dětských pokojů. Stačí si jen vybrat z bohaté nabídky, která přináší řešení pro každý interiér. Cesta ke zdravému spánku ovšem začíná spíše než u výběru dezénu, právě u volby materiálu. Kvalitní spánek a tím i odpočinek navodíte pouze v materiálech ze 100 % přírodních materiálů. Kvalitní příze a ekologické barvy jsou základem povlečení, které Vám bude dlouhou dobu přinášet radost a neohrozí Vás na zdraví.

 
HM nábytek - nábytek do dětského pokoje pro miminka i studenty

HM nábytek - nábytek do dětského pokoje pro miminka i studenty

vyšlo 24.10.2013

Výběr nábytku do dětského pokoje není vždy tak úplně jednoduchý. Musí totiž odpovídat dětským požadavkům a potřebám a zároveň být funkční a bezpečný. Navíc je třeba myslet i na to, že s přibývajícím věkem se potřeby dětí budou měnit. Jak tedy vybavit pokojíček pro miminko, větší dítě či studenta?

 
Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

Unikátní ložní povlečení pro zdravý spánek v luxusu

vyšlo 17.10.2013

Každý, kdo si cení dobrého spaní, musí se dříve nebo později zabývat tím, jaké výrobky a materiály pro nejdůležitější část své každodenní relaxace používá. Obrátit pozornost k takovým produktům, které zaručují kvalitu, se rozhodně vyplatí.

 
< 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.