Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Rostoucí nábytek MAYER – novinky 2013 již v prodeji

Rostoucí nábytek MAYER – novinky 2013 již v prodeji

vyšlo 12.2.2013

Výrobce nábytku MAYER přichází v roce 2013 s řadou novinek. Pořád však platí, že nábytek je určen pro děti od cca 4 let až do dospělosti. Aby již v raném věku nedocházelo u dítěte k deformaci páteře a následně k nemalým zdravotním problémům, je třeba dbát na zdravý životní styl dětí spojený především s vhodnou pohybovou aktivitou, zdravým spánkem a ergonimickým sezením při psaní, čtení a ostatních aktivitách u psacího stolu.

 
Oblékněte domácnost do biobavlny

Oblékněte domácnost do biobavlny

vyšlo 24.1.2013

Biobavlna si v poslední době získává značnou popularitu pro svou šetrnost vůči životnímu prostředí. Nejnovější trendy v bytové kultuře razí hesla – nejen módní a stylové, ale také ekologické by měly být tkaniny, které v domácnosti užíváme.

 
Balanční disk rozhýbe i lenochy

Balanční disk rozhýbe i lenochy

vyšlo 31.12.2012

K nepovinným tradicím začátku nového roku se většinou nabalují nejrůznější předsevzetí, mezi nimiž nechybí přání více se hýbat a trochu zpružnit a zpevnit svou tělesnou schránku, která v průběhu vánočního času poněkud zlenivěla. Vyzkoušejte balanční disk.

 
Úložné boxy na hračky

Úložné boxy na hračky

vyšlo 20.12.2012

Děti a pořádek - tato dvě slova k sobě příliš nejdou a tak se většina maminek při pohledu do dětského pokoje mírně řečeno zděsí, co její ratolesti dokázaly zase vytvořit za nadělení. Myslíte si, že není možné udržet dětský pokoj uklizený? Nebojte, pokud je vybaven dostatkem promyšlených úložných prostor, naše naděje na pořádek se značně zvýší.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

Tipy na vánoční dárky pro milovníky spánku

vyšlo 5.12.2012

Výběr vánočních dárků nebývá mnohdy jednoduchý. Obáváme se, abychom se trefili do vkusu a aby naši blízcí dárek vůbec využili. Všichni však rádi spíme a odpočíváme, tak se jako skvělý dárek pod stromeček nabízí například kvalitní ložní povlečení, trendy pyžama, ale i huňaté deky nebo měkoučké župany. Těmito dárky jistě potěšíte všechny obdarované.

 
Dětské interiéry ALAX – jednička na trhu

Dětské interiéry ALAX – jednička na trhu

vyšlo 13.11.2012

Děti jsou vnímavé bytosti, které potřebují stimulující prostředí – zvuky, tvary a barvy, které je obklopují, rozvíjejí jejich osobnost. Dětský pokoj by proto měl být místem s hřejivou a hravou atmosférou, která podněcuje dětskou kreativitu.

 
HM nábytek – dětské pokoje a nejširší nabídka dětských postelí

HM nábytek – dětské pokoje a nejširší nabídka dětských postelí

vyšlo 5.11.2012

Při výběru nábytku do dětského pokoje musíme myslet na to, že je to místnost, kde dítě bude nejen spát, ale trávit většinu času. Je tak třeba mu vytvořit prostředí, kde si bude moci hrát, bavit se s kamarády a kde bude mít svůj malý svět. V internetovém obchodě HM nábytek na www.hmnabytek.cz najdete více než 150 dětských postelí a více než 60 modulových kompletů dětského nábytku.

 
Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

Hřejivé deky z bavlny, mikroflanelu nebo jačí vlny?

vyšlo 19.10.2012

Ideální odpočinek si každý představuje trochu jinak. Pro mnohé z nás je to natáhnout se k televizi a zachumlat se do deky. Jakou deku si ale vybrat, aby byla krásně měkoučká a dokonale nás zahřála na těle? Může být bavlněná, z fleecu i mikrovlákna, vyznavači přírodních materiálů pak mohou zvolit deku z ovčí, nebo dokonce jačí vlny.

 
Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

Záclony a povlečení v dětském pokoji dokáží zázraky

vyšlo 19.10.2012

Děti by se měly ve svém pokojíčku cítit příjemně, tak proč jim to nedopřát. Začít můžete u stylových záclon a povlečení – právě ty totiž atmosféru pokojíčku výrazně podpoří. Velmi žádané jsou sedací vaky. Děti se na něm pěkně vyřádí – můžou na něj skákat, válet se na něm nebo se na vak pohodlně usadit a v klidu přečíst si třeba nějakou tu knížku. Sedět na něm můžete ale i vy, třeba právě když budete dětem číst večerní pohádku.

 
Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

Trendy v bytovém textilu – originální a působivý Craft Industry

vyšlo 15.10.2012

Jedním z trendů bytového textilu, který byl pro letošní rok zvolen na veletrhu Heimtextil ve Frankfurtu nad Mohanem je i Craft Industry. Tento styl v sobě spojuje tradici ručních prací s moderními technologiemi a průmyslovým zpracováním. Že se vám zdá nemožné spojit tyto prvky v jeden celek? Výsledek je až překvapivě líbivý.

 
Vitek Winx - spotřebiče pro malé víly s motivy oblíbeného seríálu

Vitek Winx - spotřebiče pro malé víly s motivy oblíbeného seríálu

vyšlo 8.10.2012

Značka Vitek představuje zcela novou kategorii spotřebičů, spotřebiče pro děti s pohádkovými motivy – Vitek Winx. Tato kolekce spotřebičů s motivy oblíbeného kresleného seriálu Winx obsahuje jasnou emoci a je plně koncipována ve stylu animovaného seriálu. Světlé barvy, originální vzory a „magické“ funkce vytvářejí atmosféru pohádek, kde se každá dívka cítí jako víla.

 
Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

Trendy v bytovém textilu – čístý a jednoduchý Split Clarity

vyšlo 2.10.2012

Jedním z nejčerstvějších módních trendů v bytovém textilu je tzv. Split Clarity, neboli „rozpolcená čistota“. Je pro něj typická jednoduchost, funkčnost a čistota designu. Split Clarity vyznává udržitelnost, klade důraz na kvalitu, moderní technologie a nové materiály. Je řízen heslem, že méně je někdy více.

 
Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

Trendy bytového textilu – noblesní Dark Lux

vyšlo 14.9.2012

Mezi nejčerstvější módní trendy bytového textilu patří tzv. Dark Lux neboli Temný luxus. Jde o ponurý, temný a opulentní, ale zároveň ušlechtile elegantní a zářivý styl, pro nějž se najde místo jak v obývacím pokoji a ložnici, tak i v kuchyni nebo třeba jídelně. Vévodí mu pogumované tkaniny, „tekutý“ vzhled, lesklé povrchy a cizí mu nejsou ani imitace kožešin.

 
Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

Bonatex.cz – elegantní povlečení a další ložní prádlo

vyšlo 3.9.2012

Pokud sháníte prověřený obchod s povlečením, prostěradly a dalším ložním prádlem, Bonatex.cz je tu pro Vás! V našem katalogu naleznete zboží nejrůznějších barev, vzorů a materiálů a seznáte i mnoho jiných výhod. U veškerého ložního prádla Vám zaručujeme trvale nízké ceny a samozřejmostí je rovněž prakticky okamžitá expedice každé objednávky.

 
Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

Stěny v dětském pokoji – jak je ozdobit?

vyšlo 6.8.2012

Dětský pokoj je královstvím vašich potomků, které by mělo být útulné, barevné a veselé, aby se v něm děti cítily dobře a bezpečně. Velkou roli hraje nejen správně zvolený nábytek, ale také stěny, jejichž barva může pokoj zútulnit, ztmavit i rozveselit.

 
Dětské ložní prádlo aneb děti (jako) v bavlnce

Dětské ložní prádlo aneb děti (jako) v bavlnce

vyšlo 5.8.2012

S ložním prádlem je to jako s módou, každou chvíli podléhá změnám. I naši nejmenší se chtějí v domácím prostředí obklopit věcmi, které se jim líbí, povlečení na postel nevyjímaje. Barva a vzor však nejsou určitě to jediné, podle čeho ložní prádlo pro děti vybíráme. Klademe důraz také na snadnou údržbu, ať už jde o samotné praní, sušení či žehlení.

 
Záclony jsou ozdoba pro naše okna

Záclony jsou ozdoba pro naše okna

vyšlo 13.7.2012

Záclony na oknech bereme tak nějak samozřejmě. Nepřemýšlíme nad nimi, prostě je máme a jsme rádi, že nám rozptylují ostré sluneční světlo, chrání soukromí i tlumí zvuky z rušné ulice pod okny. Ale záclony mohou vašemu domovu dodat také útulnost, eleganci, dokonce i hravost, pomohou vám opticky místnost upravit podle vašich představ a barevně doladit.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

KVALITNÍ MANŽELSKÁ POSTEL

Kvalitní manželská postel je zárukou ničím nerušeného spánku. Prohlédněte si nabídku našich manželských postelí.

 

TRUHLÍKY A KVĚTINÁČE

Truhlík či květináč je skvělou volbou pro nadšené zahrádkáře. Mohou si s ním vyzdobit své zahrady, balkony nebo terasy. Vyvýšený zahradní truhlík je ideální pro pěstování různých oblíbených květin a rostlin.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.