Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Zařízení dětského pokoje pro chlapce

Zařízení dětského pokoje pro chlapce

vyšlo 13.5.2007

Dětský pokoj by měl procházet neustálou změnou. Jeho malí obyvatelé rostou jako z vody, mění své potřeby a rozvíjí možnosti své seberealizace. Tomu všemu bychom měli podřídit i vnitřní vybavení pokoje. Podívejme se, jakými zásadními proměnami prochází v průběhu let chlapecký pokoj.

 
Nakupujeme první „velkou“ postel pro dítě

Nakupujeme první „velkou“ postel pro dítě

vyšlo 17.4.2007

Jak ten čas letí, naše mrně už se do postýlky prostě nevejde. Jak mu vybrat nejlepší a nejzdravější lůžko a přitom nezruinovat rodinný rozpočet? Takovou otázku si klade většina rodičů, když vybírají opravdovou postel pro svou ratolest.

 
Zařízení dětského pokoje pro malou slečnu

Zařízení dětského pokoje pro malou slečnu

vyšlo 7.3.2007

Dětský pokoj by měl svým malým obyvatelům přinášet pocit zázemí a bezpečí. Ačkoliv je nezbytné, aby byl především funkční, nesmíme zapomenout, že právě v tomto malém koutku naše ratolesti realizují svá přání a sny. Proto bychom při jeho zařizování měli zapojit veškerou fantazii a odhodit zavedené konvence. Uvidíte, že to ocení nejen děti, ale časem i vy.

 
Soužití několika dětí v jednom pokoji

Soužití několika dětí v jednom pokoji

vyšlo 22.2.2007

Kdo to nezná neuvěří. Ještě nedávno si ti dva docela rozuměli a teď je bitva na denním pořádku. Jeden chce svítit lampičkou a číst si, druhý potřebuje spát, protože brzo vstává. Další den se utkají o poličku ve skříni, pak se tahají o ponožky. Je nejvyšší čas s tím něco udělat, jinak přijdete o nervy a děti rovněž.

 
Vhodná podlahová krytina do dětského pokoje s ohledem na růst dítěte

Vhodná podlahová krytina do dětského pokoje s ohledem na růst dítěte

vyšlo 2.2.2007

Plánujete rekonstrukci dětského pokoje? Pak tedy začněte pěkně od podlahy. Její správný výběr nejen ovlivní celkový dojem z interiéru, ale především vytvoří vhodný prostor pro realizaci veškerých aktivit dítěte. Podívejme se společně, na co zaměřit svou pozornost u různě starých dětí.

 
Opalujeme se v pohodlí domova

Opalujeme se v pohodlí domova

vyšlo 28.1.2007

Ačkoliv lékaři neustále zvedají varovný prst, do bronzova opálené tělo stále zůstává snem mnoha žen i mužů. K jeho dosažení již dávno není nutností absolvovat pravidelné návštěvy solárních studií. Naopak, opalovat se můžeme v pohodlí našeho domova a tak jej spojit s příjemnou relaxací.

 
Osobní váhy

Osobní váhy

vyšlo 1.1.2007

Osobní váha je běžnou součástí každé koupelny či ložnice, ať už je používána denně nebo jednou za čas. Při výběru osobní váhy dáme pravděpodobně přednost váze digitální, které tvoří dnes na trhu převážnou většinu. Vybírat pak můžeme mezi digitálními váhami s různými funkcemi i v různých cenových hladinách.

 
Pokoj teenagera

Pokoj teenagera

vyšlo 19.11.2006

Stejně jako dospělí mají různý vkus a různé názory na zařizování svého bydlení, různí se také představy našich dospívajících ratolestí. Je proto obtížné nalézt nějaký univerzální návod na zařízení jejich pokoje, několik základních zásad bychom však dodržovat měli.

 
Dětský pokoj 21.století

Dětský pokoj 21.století

vyšlo 17.9.2006

V dětském pokoji nalezneme kromě postele, psacího stolu, skříní a místa na hraní také mnoho technických a technologických vymožeností, které dětem zpříjemní pobyt doma a poslouží také jako moderní didaktické pomůcky.

 
Hlídejte své dítě ve spánku na dálku

Hlídejte své dítě ve spánku na dálku

vyšlo 5.8.2006

Pokud čekáte přírůstek do rodiny a bydlíte ve větším bytě nebo v rodinném domku, určitě oceníte elektronickou chůvičku. Díky tomuto přístroji fungujícímu v podstatě na principu vysílaček může vaše dítě nerušeně spát v zavřeném pokoji, aniž byste jej museli chodit z vedlejšího pokoje nebo ze zahrady kontrolovat, zda náhodou není vzhůru a něco nepotřebuje.

 
Poradna: Zařízení dětského pokoje

Poradna: Zařízení dětského pokoje

vyšlo 14.7.2006

Úkolem v tomto díle poradny byl návrh zařízení dvou dětských pokojů, pro chlapce a dívku, v novostavbě rodinného domu. Majitelé domu měli několik požadavků a vy se můžete podívat, jak si s úkolem poradili odborníci.

 
Příprava domova na příchod novorozence

Příprava domova na příchod novorozence

vyšlo 12.7.2006

Život dosud bezdětného páru vždy zcela změní příchod nového člena rodiny. Na miminko je potřeba připravit se nejen psychicky, ale samozřejmě také prakticky, přičemž je nutné zakoupit několik nezbytných věcí do domácnosti a také se zamyslet nad tím, zda bude domov pro dítě bezpečný a příjemný.

 
Poznáte kvalitní ložní prádlo?

Poznáte kvalitní ložní prádlo?

vyšlo 28.6.2006

Vybrat si povlečení podle barvy a vzoru dokáže snad každý. Pokud ale chcete, aby s ložním prádlem byly spokojeny nejen vaše oči, je potřeba se orientovat v jednotlivých tkaninách a jejich kvalitě.

 
Vybíráme přebalovací pult pro novorozence

Vybíráme přebalovací pult pro novorozence

vyšlo 10.6.2006

Při příchodu novorozence do dosud bezdětné domácnosti je potřeba pořídit tři zásadní kusy nábytku. Věnovali jsme se už jak výběru správné postýlky, tak tématu koupání. Třetí zásadní otázkou, kterou je nutné vyřešit, je místo k přebalování.

 
Máme doma předškoláka

Máme doma předškoláka

vyšlo 4.6.2006

Následující článek samozřejmě nebude věnován výchově ani přípravě do školy, ale zařízení dětského pokoje, ve kterém bydlí dítě předškolního věku. I tento má svá specifika a je dobré je při zařizování znát a dodržovat.

 
Vybíráme postýlku pro novorozence

Vybíráme postýlku pro novorozence

vyšlo 4.5.2006

Jednou z nejdůležitějších věcí, kterou je potřeba pořídit pro novorozence, je postýlka. Jaké místo ke spánku pro miminko vybrat, kam postýlku umístit a na co si dávat při koupi pozor?

 
Poschoďové snění

Poschoďové snění

vyšlo 25.1.2006

Pravděpodobně každé dítě, které nemělo v pokoji poschoďovou postel, o ní snilo a své sny si chodilo plnit alespoň z části k sousedům a kamarádům. Dnes mají děti přece jen mnohem více možností, ale na poschoďovou postel se nezapomnělo.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.