Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Houpačky a křesla pro domácí houpání

Houpačky a křesla pro domácí houpání

vyšlo 1.7.2011

Houpat se na houpačce pomalu i rychle, hodně i málo baví snad každého bez rozdílu věku. A není divu. Vždyť houpání je pohyb, který je nejen velmi příjemný, ale také zdravý. Nevěříte? Pak vězte, že podle odborníků při houpání relaxuje nejen naše tělo, ale i duše. A možná právě proto se nám tolik líbí.

 
Máme doma školáka. Co změnit v dětském pokoji?

Máme doma školáka. Co změnit v dětském pokoji?

vyšlo 12.6.2011

Dětem školou povinným začínají za pár týdnu letní prázniny a předškoláci už stříhají metr, kdy opustí navždy svou mateřskou školku, aby se po prázninách vydali mezi opravdové školáky. Pokud máte i vy doma předškoláka, pak je toto léto ideální čas udělat v pokojíčku dosud předškolního dítěte několik zásadních změn. Které to jsou?

 
Jak vybrat nádobí pro děti?

Jak vybrat nádobí pro děti?

vyšlo 7.5.2011

Vybrat nádobí pro naše nejmenší bývá leckdy pořádný oříšek. Ačkoliv je na trhu k dostání nepřeberné množství nejrůznějších druhů, typů, tvarů i barev dětských příborů i sad nádobí, ne všechny splňují přísné hygienické normy, které zaručují jejich zdravotní nezávadnost. Proto byste měli při výběru vždy dávat opravdu dobrý pozor na to co kupujete.

 
Kde nakupujete kvalitní bytový textil?

Kde nakupujete kvalitní bytový textil?

vyšlo 5.4.2011

Také čas od času dokupujete nové vybavení domácnosti? Řešíte pravidelně obměnu povlečení, potahů nebo potřebujete pořídit kvalitní záclony? Ale kde, když specializované kamenné prodejny s bytovým textilem, dříve tak hojné, dnes již neexistují anebo jsou v držení asijských prodejců, jejichž „kvalita“ zboží je všeobecně známa? Našli jsme elegantní, pohodlné a přitom tak snadné řešení!

 
Trendy v  kobercích a bytovém textilu v roce 2011

Trendy v kobercích a bytovém textilu v roce 2011

vyšlo 31.3.2011

Stejně tak jako v módě, tak i ve výzdobě interiéru je možné každý rok pozorovat určité trendy a inovace. Rok 2011 bude podle předních designérů ve znamení přírody, a to nejen ve vzorech bytového textilu a koberců, ale také v použitých materiálech. Aby bylo souznění s přírodou úplné, výroba interiérových doplňků je maximálně ohleduplná k životnímu prostředí.

 
Postele, ve kterých se děti nudit nebudou

Postele, ve kterých se děti nudit nebudou

vyšlo 28.3.2011

Kvalitní spánek je velmi důležitý nejen pro nás dospělé, ale především pro děti, které mají díky školním povinnostem i překotnému růstu a vývoji opravdu velký výdej energie. Vysvětlit jim to je ale leckdy nad naše síly a tak jistě oceníte, že místo určené pro spaní nemusí být jen nudné a bezbarvé. Pořiďte svým dětem postel, se kterou budou moci zažít celou řadu dobrodružství a do které se budou rozhodně těšit.

 
Zastínění oken v dětském pokoji

Zastínění oken v dětském pokoji

vyšlo 15.3.2011

Při zařizování dětského pokoje zpravidla dbáme na jeho účelnost, praktičnost, na vzhled, který by měl vyhovovat především našim nejmenším, ale také na dekorace a doplňky, které dětskému pokoji dodají tu správnou atmosféru. A právě mezi velmi důležité doplňky patří také kvalitní zastínění oken, ať už jsou to záclony, závěsy, žaluzie nebo rolety.

 
HM nábytek – svět nábytku a vybavení interiéru…

HM nábytek – svět nábytku a vybavení interiéru…

vyšlo 14.3.2011

Přemýšlíte o novém nábytku do vašeho bytu či domu a nemáte náladu trávit dlouhé hodiny přejížděním z jednoho obchodu s nábytkem do druhého a chcete ještě ušetřit? Představujeme vám internetový obchod www.hmnabytek.cz.

 
Záclony v dětském pokoji

Záclony v dětském pokoji

vyšlo 18.2.2011

Okna, která do našich příbytků propouští tolik žádané denní světlo, jsou dominantní plochou v místnosti, a proto bychom se při zařizování dětského pokoje měli na jejich úpravu zaměřit co možná nejvíce. Při současné nabídce vzorů a dekorů se děti i rodiče vyřádí.

 
Dětská rostoucí pracoviště MAYER

Dětská rostoucí pracoviště MAYER

vyšlo 14.2.2011

Dětské domácí pracoviště - židle, pracovní deska a příslušenství - je součástí dětského pokoje a mělo by odpovídat pohybovým možnostem a rozměrům dětského těla. Přímo tak ovlivňuje zdravý vývoj dítěte,(ne)správné návyky při sezení a práci u stolové desky, pracovní nadšení, pracovní výkon a výsledky a únavu.

 
Posviťte si na děti

Posviťte si na děti

vyšlo 12.2.2011

Zvlášť pro svítidla do dětských pokojů platí, že by měla být atraktivní, i když nesvítí. Výrobci tak přicházejí na trh s funkčními nápaditými lampami jak pro mrňata, tak pro školáky.

 
Téma týdne: Dětský pokoj

Téma týdne: Dětský pokoj

vyšlo 22.1.2011

Tento týden přinášíme souhrn článků, tipů a zajímavostí na téma Dětský pokoj, jeho výmalba, výzdoba, zařízení, vybavení a dekorace.

 
Dětský pokoj jako tělocvična

Dětský pokoj jako tělocvična

vyšlo 17.1.2011

Dětem je pohyb přirozený stejně jako všem mláďatům, která se učí obratnosti, vynalézavosti a nacházejí tak ve hře smysluplnou činnost a dobrodružství. Čím více pohybu můžeme dětem dopřát, tím jim dáváme to nejcennější – pevný základ do života – zdraví.

 
Jak vybírat přikrývky a polštáře

Jak vybírat přikrývky a polštáře

vyšlo 12.11.2010

Současný trh přichází s nepřebernou nabídkou nejrůznějších přikrývek a polštářů. Důležitým požadavkem pro jejich výplně je vhodnost pro děti, alergiky a astmatiky. Pojďte se podívat pod povrch a prozkoumejte, co obsahuje vnitřek lůžkovin, a jak se správně postarat o jeho čištění a údržbu.

 
Stylové a neobyčejně pohodlné sedací pytle

Stylové a neobyčejně pohodlné sedací pytle

vyšlo 26.10.2010

Sedací pytle jsou ideální volbou, pokud hledáte alternativu k tradičnímu těžkému a často nepohodlnému sedacímu nábytku. Sezení v sedacích vacích s sebou nese nepředstavitelně pohodlnou relaxaci a je velmi prospěšné pro zdraví zad a páteře. Navíc se jedná o vskutku originální bytové doplňky, které oživí každý interiér.

 
Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

Deky, plédy a pytle k televizi nebo lenošení

vyšlo 9.9.2010

Odpočinek je něco, co si každý z nás dopřeje s maximální chutí. Po náročném dni v práci se rádi uvelebíme před televizní obrazovkou a pustíme si oblíbený film nebo pořad. Aby bylo vaše lenošení úplné, pak k němu, zvláště v chladnějších obdobích roku, potřebujete příjemnou deku.

 
Sedací vaky Tuli

Sedací vaky Tuli

vyšlo 25.8.2010

Tento kousek moderního designového nábytku vnese originálního ducha do každého interiéru. A hlavně je neskutečně pohodlný. Dokonale se přizpůsobí vašemu tělu a stane se tak jedinečným místem relaxace. Přinášíme vám super tip, kde si můžete sedací vak koupit!

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTELE

Masivní postel NOE je stvořena pro maximální pohodlí. Už se nemusíte bát nepříjemného kopance do nohy při vstávání z postele.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.