Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Dětský pokoj

Vyhledávání článků
Materiály a barvy - to nejlepší pro nejmenší

Materiály a barvy - to nejlepší pro nejmenší

vyšlo 30.5.2010

Fakt, že by naše děti měly dostat jen to nejlepší, je už naštěstí při zřizování dětského pokoje dostatečně zakořeněn. Než se pustíte do budování dětského království, nechejte si poradit, jaké materiály a barvy jsou pro tento prostor nejvhodnější.

 
Sedací vaky a pytle – originální a zdravé sezení

Sedací vaky a pytle – originální a zdravé sezení

vyšlo 1.4.2010

Takzvané sedací vaky jsou revoluční novinkou v nábytkářském průmyslu a originální alternativou ke klasickým křeslům a sedačkám, často těžkým a nepohodlným. Chcete-li sedět zdravě a zároveň pohodlně, představují zajímavou a přitom cenově nenáročnou možnost, která navíc do Vaší domácnosti vnese styl.

 
Terapeutické židle chrání vaše zdravé sezení

Terapeutické židle chrání vaše zdravé sezení

vyšlo 31.3.2010

Terapeutické židle představují novou kategorii zdravotní ergonomické židle pro dlouhé sezení bez škodlivých následků. V čem jsou jiné než běžné kancelářské židle? Především zcela automaticky podepírají tělo při sedu a nutí nás sedět vzpřímeně s rovnými zády.

 
Židle jako terapie

Židle jako terapie

vyšlo 10.3.2010

Věřte nebo ne, tento titulek není zdaleka přehnaný. I proto se židle, o které bude řeč, jmenuje Therapia. Momentálně jako jediná kancelářská židle na trhu umožňuje komplexní tzv. aktivní sed, který má obrovské pozitivní vlivy na vaše zdraví. Člověku automaticky přenastavuje tělo do přirozenější pracovní pozice.

 
Bílá barva do dětských pokojů

Bílá barva do dětských pokojů

vyšlo 3.3.2010

Současným silným trendem v tradičně barevných dětských pokojích je použití nábytku s bílými nebo téměř bílými barvami. Bílá se používá většinou jako doplňková barva v kombinaci s růžovou (dívky) či modrou (chlapci).

 
Zašlapejte si na stepperu

Zašlapejte si na stepperu

vyšlo 23.2.2010

Začátek každého roku je pln odhodlání a přesvědčení, kterak se popereme se svou váhou a začneme pravidelně cvičit. Pokud patříte mezi odpůrce hromadných cvičení a fit center vůbec, pak dozajista oceníte stepper, na kterém můžete cvičit doma vy i celá vaše rodina a ještě u toho třeba sledovat oblíbený pořad v televizi.

 
Wii Fit – revoluce v zábavě i cvičení

Wii Fit – revoluce v zábavě i cvičení

vyšlo 2.2.2010

Zdají se vám návštěvy fitness center, posiloven a tělocvičen nudné? Neuspokojují vás domácí rotopedy ani steppery a cvičit podle knížky je podle vás přežitek? Pak právě pro vás je tu Wii Fit. Cvičení, které si oblíbíte nejen vy, ale i celá vaše rodina.

 
Kvalitní pracovní stůl pro děti

Kvalitní pracovní stůl pro děti

vyšlo 14.1.2010

Ve chvíli, kdy se z našich dětí stanou školáci je potřeba přizpůsobit tomu nejen denní režim, ale také jejich dětský pokoj. Jednou z nejdůležitějších částí pak bude bezesporu kvalitní psací stůl a židle.

 
Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

Nevhodný dětský nábytek skrývá různá úskalí

vyšlo 11.1.2010

Stejně jako dospělí i děti si zaslouží kvalitní a zdravotně nezávadný nábytek. Přinášíme vám informace o zdravotních rizicích, která přicházejí, když je do dětského interiéru vybrán nevhodný nábytek. Zajímavá řešení přináší italská společnost Moretti Compact, kterou na českém trhu zastupuje nová brněnská společnost Finezza design.

 
Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

Lůžkoviny ovlivňují kvalitu spánku

vyšlo 4.12.2009

Kvalitní spánek regeneruje tělo i duši. Většina lidí prospí přibližné třetinu života, ale výběru lůžkovin věnuje poměrně málo pozornosti. Abychom se po probuzení cítili svěží a odpočatí, nestačí pouze správná matrace. Záleží i na lůžkovinách. Abychom se v ložnici a hlavně v posteli cítili co nejlépe, měli bychom si při výběru lůžkovin dopřát dostatek času i informací.

 
Domácí stolní hry aneb kdo si hraje, nezlobí!

Domácí stolní hry aneb kdo si hraje, nezlobí!

vyšlo 1.12.2009

Stolní fotbal, kulečník, šipky - zábava, za kterou už nemusíte jen do specializovaných heren. Zahrát si můžete také doma a záleží jen na vás, pro jakou zábavu se rozhodnete.

 
Trampolína aneb jen si tak trochu poskočit…

Trampolína aneb jen si tak trochu poskočit…

vyšlo 31.10.2009

Trampolíny jsou výbornou relaxační i cvičební pomůckou, na kterou jakmile jí okusíte, už nedáte dopustit. Její výběr ovšem není jednoduchý a vyžaduje notnou dávku informovanosti.

 
Koberec nebo podlaha do dětského pokoje?

Koberec nebo podlaha do dětského pokoje?

vyšlo 13.10.2009

Podlaha v dětském pokoji představuje pro dítě vlastní svět pro hry, dovádění, ale i pohodlí pro odpočinkové aktivity. Málokteré dítě, kromě chvil strávených u počítače, pobývá většinu času u pracovního stolu. Každého jistě napadne, že koberec je měkčí a teplejší, a to se cení hlavně v ložnicích a dětských pokojích, kde často chodíme bosi.

 
Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

Nalaďte se do pohody s polštáři a polštářky

vyšlo 15.9.2009

Polštáře má většina z nás spojené především s odpočinkem, jejich využití je však mnohem širší. Patří bezesporu k základům dobrého spánku, ale mohou být i skvělými pomocníky v boji s namoženou páteří, s depresí nebo dokonce i migrénou. Jsou skvělými doplňky v obývacím pokoji i podporou při práci. Stačí si jen vybrat ten, který zrovna potřebujete.

 
Moderní tapety pro svěží změnu domova

Moderní tapety pro svěží změnu domova

vyšlo 3.9.2009

Po tapetománii šedesátých a sedmdesátých let byste ještě před pár lety našli tapetu jen v málokteré domácnosti, dnes však slaví opět návrat ve velkém stylu. Možná díky inspiraci právě z let sedmdesátých, která je nyní patrná v designu, architektuře i v módě. Stále se sice lepí na zdi pokojů, technologie výroby ale pokročila a použití materiálů je pestřejší.

 
Dětský interiér zaměřený na děti

Dětský interiér zaměřený na děti

vyšlo 7.8.2009

Prostředí, ve kterém bydlíme, pracujeme nebo trávíme volný čas, si vytváříme podle svých potřeb a účelu k jakému má sloužit. Každý interiér je tak jakýmsi odrazem našich schopností kombinovat jednotlivé prvky, citu pro barvy a tvary, finančních možností, vlivu módních trendů nebo naopak zažitých stereotypů a přežitků.

 
Záclony dotvářejí interiér

Záclony dotvářejí interiér

vyšlo 27.7.2009

Záclony jsou stále nedílnou dekorací našich domácností, ačkoliv i ony podléhají módním trendům. Nebojte se tedy ani vy občas oživit svůj domácí interiér a obléct okna do nového "kabátu". Následující řádky vám mohou posloužit jako stručný námět či inspirace. Inspirujte se v naší firmě RALI Decor.

 
< 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Mayer CZ Partner

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

POSTELE Z MASIVU

Postel z masivního malajského dubu je určená pro vysoké matrace, které budou na posteli vypadat nejlépe. Čalouněné čelo této masivní postele je výškově nastavitelné.

 

ZÁBRANY KVĚTINOVÝCH TRUHLÍKŮ

Nenápadné a praktické zábrany květinových truhlíků Dastech spolehlivě zajistí umístění květin na okenních parapetech a zabezpečí je proti nechtěnému pádu.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dětský rostoucí nábytek MAYER CZ

Vyrábíme značkové rostoucí stoly a židle pro předškoláky a školáky až do jejich maturity.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.